code code .

code

در هنگام كار آموزي به اين نكات توجه كنيد

كارآموزي يكي از نقاط شروع كسب و كار و وارد شدن به دنياي عملي برنامه نويسي و كار در شركت‌هاست. اغلب افرادي كه فرايند استاندارد يادگيري برنامه نويسي را پيش مي‌گيرند و بعد دنبال كسب و كار مي‌روند با اين نقطه كاري مواجه مي‌شوند و مي‌دانند كه قبل از تبديل شدن به يك برنامه نويس تمام وقت نياز است تا دوره‌اي را به عنوان يك كار آموز نيز كار كنند.
تجربياتي كه بنده به عنوان يك كار آموز داشته‌ام بسيار زياد بوده و به همين دليل تصميم گرفتم ۶ مورد از مهمترين نكات مربوط به اين موضوع را با شما به اشتراك بگذارم. اميدوارم از دوره كارآموزي خود نهايت استفاده را برده و به بهترين شكل ممكن از آن لذت ببريد.
نكته اول:

تا مي‌تونيد سوال بپرسيدشما به عنوان يك توسعه دهنده سنيور در يك شركت استخدام نشده‌ايد بنابراين كسي از شما اين انتظار را ندارد كه همه چيز را بدانيد و اصلا سوالي نپرسيد. كارآموزي نقطه‌اي از كار حرفه‌اي شماست كه در آن بايد تا جايي كه مي‌توانيد چيزهاي جديدي را ياد بگيريد. يكي از روش‌هاي مهم و كارساز براي يادگيري موضوعات جديد نيز سوال پرسيدن از چگونگي كار كردن آن‌هاست.
زماني كه مي‌گوييم «تا مي‌تونيد سوال بپرسيد» منظور اين است كه هر شكل سوالي كه بخواهيد مي‌توانيد بپرسيد. براي مثال وقتي يك برنامه‌اي كه خودتان نوشته‌ايد و كار نمي‌كند يا با خطاي خاصي مواجه شده‌ است مي‌توانيد به راحتي از ديگران (مدير گروه، برنامه نويس ارشد و...) بپرسيد كه مشكل از كجاست!
در يك شركت معقول و استاندارد شما را به عنوان كسي مشاهده مي‌كنند كه طالب يادگيري بوده و هنوز يك برنامه نويس كامل و همه فن حريف نيست از اين جهت مشكلات شما را درك مي‌كنند طراحي سايت در تبريز و در مسير حل كردن اين مشكلات ياري مي‌دهند.
البته يك موضوع ديگر را نيز در نظر بگيريد و آن اين است كه وقت افراد ديگر نيز ارزشمند است. بسياري از اوقات شما با مشكلاتي مواجه خواهيد شد كه مي‌توانيد با چند جستجوي ساده در گوگل و انجمن‌هاي برنامه نويسي، راهكار آن‌ها را پيدا كنيد. در نتيجه در قدم اول بهتر است سعي اوليه‌اي براي حل مسئله به تنهايي در نظر داشته باشيد.
نكته دوم:

با همه صحبت بكنيدبه صورت كلي زماني كه وارد فرايند كارآموزي مي‌شويد بيشتر اوقات خود را مشغول صحبت كردن با مدير و مربي خواهيد بود. اما بهتر است اين جريان را تغيير دهيد و با افراد ديگري كه در حوزه كاري شما هستند نيز ارتباط داشته باشيد. اگر با تيم‌هاي ديگر صحبت كنيد مي‌توانيد تصوير بزرگ‌تر و بهتري از كليت ماجرا بدست بياوريد. البته اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه تمام اين افراد مشغول به كار خودشان بوده و تنها در زمان‌هاي اضافي بايد با آن‌ها ارتباط داشته باشيد.
ارتباط برقرار كردن با ديگران در بستر مناسب مي‌تواند از شما فردي بهتر ايجاد كند. مطمئنا مدير و مربي‌هاي‌تان نيز اين رخداد را با اين تفسير نگاه مي‌كنند طراحي سايت وردپرسي در تبريز كه شما مي‌توانيد به خوبي ارتباط برقرار كنيد و در نتيجه فرد موثري خواهيد بود.
نكته سوم:

تصوير بزرگ‌تر را درك كنيدزماني كه به عنوان يك كارآموز وارد يك شركت مي‌شويد بسيار مهم است كه اكوسيستم آن شركت را بشناسيد و با كارهاي كلي كه انجام مي‌دهد نيز آشنا شويد. سوالات اساسي نيز وجود دارد كه بايد در پي پاسخ دادن آن‌ها براي شخص خودتان باشيد.
براي مثال نرم افزاري كه روي آن كار مي‌كنم چه كمكي به كليت سيستم اين شركت مي‌كند؟ مشتريان چرا اين نرم افزار را خريداري مي‌كنند؟ چه نيازي وجود دارد كه ما مشغول توسعه چنين نرم افزاري هستيم؟ و سوالات مهم ديگري كه بايد در فرايند توسعه ابزارهاي‌تان با آن‌ها روبرو شويد.
زماني كه پاسخ چنين پرسش‌هايي را دريافت كرديد اين بار مي‌توانيد به صورت دقيق‌تري در فرايند تكميل كردن پروژه مشاركت داشته باشيد و بدانيد كه دقيقا نيازمند چه كارهايي هستيد كه بايد انجام دهيد. اين موضوع مي‌تواند انگيزه كاري شما را نيز افزايش دهد.
نكته چهارم:

روي جزئيات تمركز داشته باشيدتصوير بزرگي كه در نكته سوم به آن اشاره كرديم يك موضوع مهم است اما اين تصوير بزرگ تنها با اهداف كوچكتر و جزئي‌تر پياده سازي خواهد شد. از اين جهت بسيار مهم است كه به جزئيات كاري نيز دقت كنيد. براي مثال مسير رسيدن به اهداف بزرگ را دنبال كنيد و ببينيد كه چه چيزهايي در كنار همديگر ايجاد مي‌شوند كه توانايي ايجاد يك اپليكيشن بزرگ را دارند.
نكته پنجم:

يادداشت برداري كنيدبه عنوان يك كارآموز در روزهاي كاري اطلاعات جديد بسيار زيادي شما را احاطه خواهد كرد. براي به ياد آوردن تمام اين موارد بسيار نياز است كه امر يادداشت برداري را فراموش نكنيد. دليل اين موضوع نيز واضح است. هيچ شخص منتور يا مربي دوست ندارد كه بيشتر از يك بار يا دو بار سوال تكراري را جواب بدهد. اين موضوع همچنين كم استعداد بودن‌تان را نشان مي‌دهد. اگر بتوانيد از مشكلات روزمره‌تان يادداشت برداري كنيد مي‌توانيد به صورت هميشگي فرايند كاري را جلو ببريد.
همچنين روزمره نويسي يك نكته مهم ديگر است. در آخر روزها حتما كارهايي كه انجام شده، رفتارهايي كه صورت گرفته، پرسش‌ها و پاسخ‌هايي كه دريافت شده را به ياد آورده و با ثبت تاريخ آن‌ها را براي خودتان بنويسيد. اينگونه حتي مي‌توانيد فرايند پيشرفت خود را در نظر بگيريد.
نكته ششم:

هر چه سريع‌تر كارها را ارائه دهيد مشاركت اوليه يك كارآموز معمولا چندان به چشم نخواهد آمد و به همين دليل نيز بسيار مهم است كه در اوايل كار از هر فرصتي براي نشان دادن خود به روشي مثبت استفاده كنيد. تحويل دادن سريع آنچه كه به شما واگذار شده است از شما يك فرد بسيار مفيد ايجاد خواهد كرد. در نتيجه سعي كنيد به بهترين شكل اين نكته را به ياد بسپاريد.
به حجم كار توجهي نكنيد براي مثال اگر يك باگ كوچك به شما داده شده و گفته‌اند كه اين مورد را حل كن، بجاي توجه به كوچك بودن مشكل به هر چه سريع‌تر حل كردن آن و تحويل دادن‌ش باشيد.
در پايان

دوران كارآموزي يكي از دوره‌هاي زماني بسيار مهم براي اغلب ما برنامه نويس هاست به همين دليل بايد اين دوره زماني را با رعايت هر چه بهتر موضوعات مختلف به اتمام برسانيد. در اين مقاله ما ۶ نكته كليدي و اساسي را مطرح كرديم كه همه آن‌ها براساس تجربيات شخصي نوشته شده است. اگر شما نيز نكته اضافي در ارتباط با اين موضوع در نظر داريد خوشحال مي‌شويم كه آن را با ما به اشتراك بگذاريد.

منبع: راكت 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۴۲:۲۴ توسط:mariya موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :